پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند
برای مقابله با کرونا

تسهیلات جدید برای بیمه شدگان تامین اجتماعی

معاون بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی با همکاری معاونت درمان با ابلاغ نامه‌ای مشترک به مدیران بیمه‌ای و درمانی این سازمان در سراسر کشور خواستار ایجاد تسهیلات لازم به منظور ممانعت از انتقال بیماری کرونا در راستای حفظ سلامتی بیمه شدگان شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۸ - ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 07
کد خبر: ۳۷۷۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ معاون بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی با همکاری معاونت درمان با ابلاغ نامه‌ای مشترک به مدیران بیمه‌ای و درمانی این سازمان در سراسر کشور خواستار ایجاد تسهیلات لازم به منظور ممانعت از انتقال بیماری کرونا در جهت حفظ سلامتی شدند.

 

براساس نامه ابلاغ شده آمده است: به‌ منظور پیشگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا، صیانت از سلامت بیمه‌شدگان و همکاران شاغل در واحدهای اجرائی ( بیمه‌ای و درمان) اقدامات مشروحه زیر انجام شود:

 

برگزاری جلسات کمیسیون‌های پزشکی (موضوع ماده 91 قانون تأمین‌اجتماعی) و شوراهای پزشکی تا پایان اسفند سال جاری موقتاً تعلیق می‌شود.

 

نظر به‌ اینکه معرفی بیمه‌شدگان به کمیسیون پزشکی مستلزم مراجعه بیمه شده به پزشکان معالج و مراکز درمانی است، لذا فرآیند معرفی متوقف لیکن به منظور جلوگیری از زایل شدن شرایط مقرر در مواد (75) و (80) قانون تأمین اجتماعی، ضروریست متقاضیان به نحوی راهنمائی شوند تا نسبت به حفظ و ادامه بیمه پردازی اقدام کنند.

 

برای انعقاد قرارداد متقاضیان ادامه بیمه با ماهیت غیر اجباری مانند بیمه شدگان اختیاری، صاحبان حرف و مشاغل آزاد، رانندگان ، کارگران ساختمانی و ... ضرورتی به معرفی آنان برای انجام معاینات پزشکی بدو بیمه پردازی تا پایان زمان فوق الذکر است.

 

معرفی بیمه شدگان به مراجع پزشکی (پزشک معتمد، شورا و کمیسیون پزشکی ) برای بررسی استراحت پزشکی لغایت تاریخ اشاره شده ضرورتی ندارد، لیکن چنانچه تمدید اعتبار دفاتر درمانی مستلزم پرداخت غرامت دستمزد باشد، در این حالت با صدور سند علی الحساب و پرداخت بخشی از غرامت ایام بیماری این امکان فراهم شده است.

 

انجام تمام بازرسی‌های مرتبط با امور بیمه شدگان خاص اعم از بیمه بیکاری، احراز اشتغال قالیبافان، کارگران ساختمانی و... در مهلت تعیین شده موضوعیت نخواهد داشت.

 

اخذ اثر انگشت در تمام قراردادها و فرم‌های مربوط به فرآیندهای ارائه خدمات بیمه‌ای متوقف شده است.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده